LES PETJADES PASSADES EN EL NOSTRE PRESENT

En el context de la temàtica de les jornades, aquest taller serà un espai per a la reflexió, el debat i el compartir conjuntament com a grup, tots els temes més rellevants que van sortint durant les jornades.

Aquest taller compte de dues sessions una facilitada a partir del Treball de Processos i l’altra a partir de dinàmiques de moviment conscient i meditatiu.

DSC01567

En la primera sessió durem a terme a partir del Treball de Processos o Psicologia Orientada als Processos, un procés de grup*, veurem què hem après, què ens genera i quines estratègies se’ns acudeixen per traspassar les noves idees, aprenentatges, qüestions, etc a les nostres realitats.

L’objectiu principal és tenir més consciència de com el nostre passat i el de les nostres avantpassades, ens acaba marcant, com una petjada més en el nostre camí de vida i en els nostres col·lectius on es pretén una transformació social i de la història.

*Un procés de grup és una de les tècniques que utilitza el Treball de Processos per conèixer la diversitat d’opinions, vivències, experiències, creences, emocions, estats, que pot provocar una temàtica en un grup concret. L’objectiu és ser més conscients de tota la complexitat que pot haver-hi en un grup, en vers a un tema en concret, i poder arribar a una resolució temporal del mateix.

En la segona sessió buscarem passar totes les emocions al cos a partir del moviment conscient, l’expressió corporal i dinàmiques basades en els 5 Ritmes per tal de donar cabuda a totes les nostres emocions que ens sorgeixin durant els espais de treball de les jornades i ens permetin deixar-les anar.

DSC01479

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s