La Maranya 2015

TEMÀTICA

Aquest any ens centrarem en abordar la qüestió de la història i els col·lectius. És a dir, ens preguntarem com ens travessa el passat, els fets històrics, la memòria col·lectiva en el present. Serà un espai per reflexionar sobre el sentit de les nostres arrels, d’on venim i com això afecta a les nostres identitats individuals i col·lectives.

Aquestes II Jornades La Maranya seran per conèixer, recordar, ser conscients dels passos que les nostres avantpassades han fet prèviament als nostres, per poder comprendre millor el sentit dels nostres projectes i seguir potenciant la nostra capacitat de transformació en l’entorn.

Ho fem perquè sabem la importància que té poder seguir connectant-nos amb les nostres pròpies avantpassades, amb la transmissió dels seus sabers, les experiències en èpoques difícils de guerra-postguerra i observar com aquestes vivències poden seguir marcant o no el nostre caminar. Per fer-ho, oferim dos tallers/formacions on proposem viatjar per un moment a un nivell més profund, on el dolor i les emocions tenen cabuda, i adonar-nos de les ferides que es van tancar i aquelles que estan obertes encara i es transmeten de generació en generació creant bloquejos, reptes i aprenentatges en nosaltres. Un espai on fer aquests bloquejos conscients, portar-los al cercle i generar una comunitat per tancar ferides, transcendint i travessant els nusos de la nostra història per seguir creixent. Tot això per arribar al nostre present amb més consciència i poder posicionar-nos en la nostra direcció bàsica i visió individual i col·lectiva; per caminar més ferms i arribar més lluny.

Workshop: MEMÒRIA INSCRITA EN EL MEU SER. DE LA TRAMA PERSONAL A LA COL·LECTIVA per Alessia Cartoni

One thought on “La Maranya 2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s